Jeg hadde tatt vare på blomkålvannet jeg vridde ut i prosessen med å lage blomkålbunn (se forrige innlegg), samt holdt tilbake en halv blomkål.
Ellers brukte jeg løk, hvitløk, stangselleri, chili, purreløk og matfløte (iMat), samt vann. Jeg brukte dobbelt så mye vann som fløte, dvs ca en halvliter vann på en kartong fløte (2,5 dl).
Jeg ga selleri, løk, hvitløk og chili et oppok i blomkålvannet først.
Så hadde jeg over matfløte, vann og blomkålen, samt vegeta (grønnsakbuljong) og timian.
Og så husket jeg akkurat på at jeg ville ha i ingefærpulver også. ;-)
Lot det hele koke til blomkålen var blitt mør, så jevnet jeg suppa med stavmikser før jeg tilsatte purreløken og lot den koke et par minutter.
Mmmmm, jeg spiste med kikerter, men for den ekstra sultne ble det servert med litt stekt Oumph!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar