Da tomatsausen laget dagen før var noe for tykk i.f.t hvordan vi liker den til pastasaus, så ristet jeg ketchuprester sammen med litt vann og hadde det i sausen, slik fikk jeg brukt opp siste rest av den ketchupflaska også. :)
Etter at løk og saus hadde fått putret litt sammen i gryta, så hadde jeg i to ruller med spinat fra fryseren. Har alltid frossen spinat, lettvint og lett tilgjengelig. Bruker selvfølgelig ofte fersk spinat også, men da den er lite holdbar så må det litt mer planlegging til.
Hadde en og en halv pose med pinjekjerner som var utgått på dato, så tenkte å få brukt opp disse også. Ristet de litt i panna før jeg hadde de i foodprosessoren sammen med maldonsalt og næringsgjær. Fulgte ingen oppskrift, bare tok det på øyemål, og skulle ha en litt grov garnityr-ish. Men dette blir noe i banen som vegansk parmesan, dog er det mer pulverisert. Om du ønsker oppskrift så finnes den hos veganmisjonen.no.
Brukte glutenfri pasta (mais-og rispasta) og Anamma sine vegobullar som jeg stekte i litt rapsolje. Garnityr: grov pinjekjernemix og stekte gulrotstrimler. :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar