søndag 28. februar 2016

"Pasta bolognese." (Gluten og laktosefri).

Satte frem div. ingredienser: Fersk sopp, løk, ingefærrot, hvitløk, gulrot, økologiske tomater og økologiske bønner.
Hadde soppen i panna slik at den fikk steke mens jeg forberedte andre ting.

Tømte tomatene i en kasserolle, hadde litt vann i kartongen og ristet litt, slik at alt kom med. Deretter tilsatte jeg litt grove biter av gulrot og litt vegeta før jeg satte det på kok.
 Skrelte og grovkuttet løk, hvitløk og ingefær.
 Hadde dette over i kasserollen med tomater og gulrot.
 Tørket urter er lurt å tilsette tidlig. (Basilikum og oregano).
 Jeg brukte basilikum, oregano og paprikapulver.

Mens gryta sto og putret så skylte jeg bønnene og hakket de litt opp, før de fikk bytte plass med soppen i panna.
 Bønnene fikk et dryss med røkt paprika og etter de hadde stekt litt fant soppen veien tilbake til panne. Blandet det godt og lot det stå og steke litt på ettervarmen.

Grønnsakene har kokt seg møre i tomatsausen så da er det frem med stavmikseren og jevne alt til det blir en god og fyldig saus. :)

                                           

Et dryss svart salt, litt gurkemeie og frossen spinat før sausen får koke videre.
 Tømmer så det hele over sopp- og bønneblandinga. Blander godt.

 Denne pastaen er sååååå god!:D

Serverte med et dryss hampfrø. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar