onsdag 2. mars 2016

Gluten- og laktosefri wraps -nestemat.

Forleden dag så spiste vi vegansk kylling; denne: https://www.veganermat.no/kjtterstatning/halv-kylling/
Som tilbehør hadde vi ris og amerikansk blanding (frossen grønnsaker; erter, mais og gulrot). Restene som ble igjen av dette ble brukt til enkel "nestemat" to dager senere, i en wrap.

Utgangspunktet mitt var jeezly, alpro yoghurt naturell, noen cherrytomater, samt rester som nevnt over. Skjærte opp "kyllingen" i skiver, varmet litt olje i ei panne og freste de litt før jeg hadde oppi grønnsaksblandingen og noe krydder (gurkemeie, ingefærpulver, himalayasalt). Mot slutten hadde jeg i tomatene.
Skjærte så noen "staver" av Jeezly og la de klar på et skjærebrett.
Stekte wrapslefsa i en tørr stekepanne, og da den var ferdigstekt hadde jeg på litt yoghurt og litt isbergsalat.
La så "ostestavene" i ei tørr panne på middels varme. Dette for at de skulle mykne opp litt. (Jeezly er en rimelig hard ost når den kjøpes i hele stykker og ikke i skiver).
Deretter la jeg over ca halvparten av blandinga fra stekepanna oppå wrapsen.
Og til slutt myke og lune "ostestaver," før jeg rullet det hele sammen.
Mmmmm, ble godt ja. :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar