Fra plast til papp -like forferdelig å spise av begge deler!
Anamma vegosnitsel med raspet gulrot, stekt løk, surkål og "spesipoteter." Potetene var slike små poteter som man får kjøpt ferdigkokt på glass i Sverige. Jeg skylte og tørket potetene. Så blandet jeg div. krydder og polenta i en bolle, hadde potetene over, ristet godt slik at alle potetene ble dekt av miksen. Til vanlig bruker jeg stekeovn til denne type poteter, men det var ikke mulig her, så jeg hadde en god slump olje i en kasserolle, varmet oljen og nærmest friterte potetene -godt ble det uansett. :)
Anamma vegobullar med kokt potet, surkål og saus. Saus: Jeg kokte først litt raspet gulrot, skivet løk, finkuttet hvitløk og ingefær sammen med vegeta, når dette hadde blitt mykt ristet jeg glutenfritt mel ut i et glass sammen med litt vann og tømte blandingen over grønnsakene. Hadde over litt kikkoman og gurkemeiepulver (for farge), vispet godt og lot sausen koke et par minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar