Alltid spennende å prøve noe nytt -det meste må jo prøves, det er kun slik en får utvidet smakshorisonten sin. ;-)
Denne kjøpte jeg fra Veganermat for en tid tilbake, la den i fryseren og glemte den litt av -frem til forleden dag. :) Det har fungert helt fint å hatt den i fryseren i et par måneder, så den tåler i alle fall frysing godt.
På Veganermat står det bl.a: " Disse "kylling" bitene er nesten umulig å skille fra vanlig kylling. Utmerket i smak og utrolig autentisk utseende!" <- Der må jeg nok tillate meg å være veldig uenig. De ligner overhodet ikke på kyllingfilèt og de smaker heller ikke som det. Når nå det er sagt så var det heller ingen usmak, dog er jeg litt usikker på om dette er et produkt jeg kommer til å bestille igjen da jeg ikke syntes at prisen sto i.f.t kvalitet ..
Her kan du bestille den: https://www.veganermat.no/kjtterstatning/kyllingfile-biter/
Men tilbake til denne dagens middag. :)
Jeg laget et marinade som jeg lot disse filètbitene ligge og kose seg i i ca en time.
Vendte litt på posen med marinaden og filètbitene innimellom, slik at alt ble dekt godt og fikk trukket til seg marinaden. Dessverre trakk ikke marinaden inn, den ble liggende utenpå, dette tror jeg fordi det er en nokså glatt/tett utside på disse filètbitene, så det kan nok være en fordel å dele de litt opp før man marinerer dem.
I marinaden brukte jeg økologisk soyasaus, økologisk gurkemeie, paprikapulver, hvitløkpulver og næringsgjær, samt litt rapsolje.
Varmet opp olje i stekepanna og stekte filètbitene, husker ikke hvor lenge.
Men altså, som jeg har nevnt før, du/dere trenger ikke å ha samme smaksopplevelse (eller smakssans) som meg, dette er min mening og opplevelse, det er godt mulig at noen andre mener noe helt annet, så jeg oppfordrer som vanlig til å prøve selv -det viktigste er jo å prøve. :)
Som sagt, de smakte ikke vondt!
Nå har jeg rester jeg skal finne på noe lurt med, samt en pakke til siden jeg hadde to i fryseren, så får se om jeg endrer mening. :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar