torsdag 29. september 2016

Wok m/Oumph!







Denne dagen bruker jeg Oumph! The Chunk, som er en av sortene Norgesgruppen har tatt inn. Den ligner i både konsistens og smak på Thyme&Garlic, men er kanskje litt mer "plain."






Steker den i litt olje i en varm panne, før jeg legger den til siden, har over litt grillkrydder og lar den stå til siste finish på retten.
Mens oumphen stekte så hakket jeg litt ingefærrot og hvitløk, samt grovskjærte litt løk.
Kjøpte en wokblanding på tilbud for ikke så lenge siden og det var akkurat det jeg trengte til denne retten. :) Hadde i ca halve posen i en stekepanne med rapsolje, og tilsatte de andre ingrediensene.


Hadde over oumphen som jeg tildigere satt til side når det var noen minutter igjen av stekingen.
                                                      Blandet det hele godt sammen.
 Skylte noen relativt store cherrytomater ...



 ... som jeg så kuttet i fire og hadde over i stekepanna sammen med resten. Slo av varmen på plata og lot bare tomatene varme seg i blandinga på restvarmen.
Serverte med biter av gul kiwi, og ...


 ... skiver av baguettene fra lørdag (så fikk jeg brukt opp dem med det samme). Stekte de litt på stekepanna i forkant.


For den som ønsker det så kan litt soyasaus gi en ekstra piff, dog ikke nødvendig -smak og behag. :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar