tirsdag 16. august 2016

Grønt & Godt





Jeg kjøpte disse grønnsakburgerne i Sverige for en tid tilbake, litt løs i konsistens, men gode.



Steker de på middels varme i litt olje, bare noen dråper her og der på stekepanna, da for mye olje gjør at burgerne faller sammen.

Strimler gulrot, rødløk og spisspaprika, har alt i stekepannen samtidig, da jeg vil beholde litt av crunchen av gulrøtterne (årets sesong, knasende sprø).


                                  Vasker et eple og kutter det i terninger. An apple a day ... ;-)
 Lar epleterningene får surre noen min med det andre, slår så av plata og har oppi delte cherrytomater.
                                 Skyller og tørker salat før jeg river den. Bruker ikke kniv!




 Smører Oatly iMat Fraiche utover brødskiver, har på salt, pepper, gurkemeie og ketchup.






Blander det godt sammen på selve brødskivene ved hjelp av en smørekniv.


Legger på agurkskiver og rødløk.

 På serveringsfatet legger jeg burgeren oppå brødskiva og en eplebåt oppå der igjen. Har på de stekte grønnsakene og anretter salaten som består av salatblader, rå gulrotstrimler, mandarinbiter og agurk. Topper salaten med alpro yoghurt naturell.


Velbekomme. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar