Tomatsuppa jeg laget her forleden ble til pastarett dagen etter. Da lot jeg bare tagliatelle koke i selve suppa til den ble ferdig.
Tidligere i sommer kjøpte jeg en pakke cocktailpølser i Sverige som jeg ennå ikke hadde brukt, var riktignok en måned over dato, men jeg smakte på den og den var helt fin. Det er jo også "best før" dato og ikke må "brukes innen."
Jeg la pølsene i en mellomvarm tørr stekepanne og delte de opp i biter med stekespaden. Tok pølsene ut av panna når jeg mente de var tilstrekkelig stekt/oppvarmet. La de tilside.
Så hadde jeg tomatsuppa i stekepanna og la oppi tagliatelle når suppa kokte. Lot det stå og putre til tagliatellen var nesten ferdig.
Mot slutten hadde jeg pølsebitene tilbake i panna, sammen med tomatsuppa og tagliatellen, og lot alt surre til det ble ferdig. (ca et par minutter tok det).
Serverte med et greit dryss hampfrø. :-) Skulle egentlig bruke cashewnøtter, men det var jeg tydeligvis fri for.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar