Jeg er som nevnt før en tilhenger av å bruke opp rester, og da gjerne lage nye retter av rester man allerede har, noe jeg kaller nestemat.
Gårsdagens tomatgryte med bulgur, ble idag til gryterett med bulgur. Fikk mye bulgur til overs, og dette var en enkel måte å få det brukt opp på. :)
Hadde også en pakke med ferske veggispølser som hadde gått ut på dato som jeg fikk brukt opp i samme.
Kuttet pølsene i skiver og stekte de i olje. Grovkuttet løk som jeg ...
... lot steke sammen med pølsebitene, deretter hadde jeg over gårsdagens rester av tomatgryta.
Brukte to bokser med kidneybønner fra Go Green, kylte bønnene godt og hadde de over i panna sammen med resten.
Laget en lys, litt småtykk brunsaus og hadde i gurkemeie og pepper mot slutten av koketiden. Så hadde jeg over restene fra gårsdagens bulgur, rørte godt slik at alt ble blandet og det ikke ble noen klumper.
Hadde alt fover i sausen og blandet godt.
Serverte med brød. For den som liker det, slik som gubben, så kan man selvfølgelig ha smør på brødet. Dette ble veldig godt og mettende. :-)
Bon apetite. =))
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar