Min gamle PC er sliten og trøtt, blir varm og tar seg en dupp støtt, så da ble den pensjonert til fordel for en ny traver.
Etter fem års lojal tjeneste så har den tatt vare på mye for meg, og i anledning PC-bytte så gikk jeg gjennom noen bildemapper og fant bl.a denne pastagryta jeg laget før påske, da jeg var på besøk hos min mor i nord.
Pastagryte på gamlarheimen. _)
Jeg hadde med quornbitar som jeg stekte i olje.
Og laget en tykk hvitsaus av matfløte og glutenfritt mel.
På gamlarheimen er det bare en enkel hybelkomfyr med to kokeplater, så man må gjøre ting litt på tur/omgang når en kokkelerer, derfor hadde jeg i forkant av sausen latt strimlet gulrot, løkskiver, hakket hvitløk og hakket ingefærrot koke noen minutter.
Når sausen nærmet seg slutten av koketiden sin så tilsatte jeg de kokte grønnsakene.
Så kokte jeg glutenfri makaroni og silte av kokevannet.
Hadde så saus, quornbitar og erter over i kasserollen med makaroni.
Blandet det hele godt sammen.
Ristet gresskarkjerner på en tørr stekepanne.
Serverte pastagryta med gresskarkjerner og kokt brokkoli (fersk).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar